Tendències Nuvies 2018

Tendències Nuvies 2018

Un dels aspectes més importants del look de núvia és el pentinat. Abans de prendre una decisió hem de tenir en compte molts aspectes, com l’estil personal, el vestit de núvia, el que ens afavoreix, l’estil en general de la festa, etc. ës molt important trobar aquell pentinat amb el qual et trobis còmoda i a gust.

Si et cases aquest any i encara no has trobat el pentinat perfecte per a tu, aquí us deixem amb les tendències que veurem en les noces d’aquest 2018.

TRENES

nuvies4 nuvies2

Hi han molts tipus de trenes i infinitat d’opcions per incorporar-les al pentinat de núvia.

Aquest estil és un dels més sol·licitats per les núvies i aquest any les veurem en la seva forma més desenfadada i original, amb trenes asimètriques, despentinades, en diadema, d’arrel, etc…

 

FLORS NATURALS

nuviesflors nuviesflors2 nuvies1

Les flors naturals seran un dels imprescindibles en aquesta nova temporada.

Deixem enrere les corones de flors fines per aconseguir tocats molt més elaborats i visuals, creant un look romàntic perfecte. Podràs incorporar-les a semi-recollits,recollits sensers, trenes… o fins i tot adornant el cabell sense recollir.

LOOK DESPENTINAT O “MESSY HAIR“

nuviuadesp nuvi8es des nuviesdesp

Si busques un look més desenfadat i juvenil, aquesta és la teva tendència.

Des de fa temps, aquest tipus de pentinats vénen trepitjant fort i han arribat per quedar-se una temporada més entre els més buscats.

Aquest look “perfectament-imperfecte” és ideal per a qualsevol tallat i recollit, et donarà un toc informal i el més important, comoditat.

LLAÇOS

llaços56 llaços5 llaços
Una altra de les grans tendències aquesta temporada són els llaços. Amb ells es crea un look molt estilos que permet jugar, per exemple, amb les teles del llaç (vellut, tul, ras…), donar un toc de color al teu look i jugar amb el tipus de nus.

DETALLS ORIGINALS

origi original
Si el que cerques és un look poc convencional, una de les últimes tendències és incorporar tocats o detalls originals. Pots trobar inspiració en les tendències del moment, com són les perles o les plomes, o fins i tot buscar un detall que tingui a veure amb la teva personalitat o tingui un significat especial per a tu.

Fins aquí aquest recull de tendències de pentinats de nuvia 2018.

Si necessites un assessorament complert  t’esperem al saló 😉

 

Leave a reply