Colors tendència primavera/estiu 2018

Colors tendència primavera/estiu 2018

Avui al nostre blog us presentem els colors de temporada

Blond

 El ros sempre està de moda i prova d’això és que temporada rere temporada sempre acaba fent la seva aparició estel·lar en qualsevol de les seves versions. Aquesta temporada tornen amb molta força els rossos freds i arrels naturals. Per mantenir aquestes tonalitats és molt important tenir bons rituals a casa.

roso

Pink blonde

Una de les tendències que més veurem aquest any és el color rosa. Entre les persones que més ho han portat, podem trobar a dues de les germanes del clan Kardashian. Es porta amb metxes rosses entre el daurat i el platí, de tal manera que l’efecte és semblat a l’or rosat o rosegold..

pink ros

Caoba

El color vermell va estar molt de moda l’any passat, i encara que semblava que perdia potragonisme per aquest any, hem de dir que encara podreu treure-li molt partit durant Primavera Estiu 2018.

caoba

Marrons xocolata

Tornen els colors marrons amb intensitat. Si voleu una mica més de lluminositat per aquest color unes metxes en to mel seran una fantàstica opció.

xoco

Coure

Un altre to protagonista ès el coure però aquesta temporada hem d’apostar per un coure que no sigui massa intens i sí per un coure natural daurat per tenir un resultat més lleuger i suau.

bob-flequillo

Metxes

Aquesta temporada tornen a ser tendència les metxes en les seves versions Balayage i Babylights .En tots dos casos, es busca aconseguir un efecte degradat que il·lumini el cabell amb tons rossos o caramel, depenen de la tècnica es buscaran contrastos suaus o més contundents.

2

 

Be doncs fins aquí els colors de tendència per aquesta temporada.

Si no tens clar quina és la millor opció per tu no ho dubtis passa pel nostre saló estarem encantades d’assessorar-t 😉

Fins aviat!!!

By StilGrup

Leave a reply