Baby Bangs, el mini serrell que causa furor

Baby Bangs, el mini serrell que causa furor

La tardor passada va ser la temporada del serrell cortina ara, per a la nova temporada primavera-estiu 2018 promet venir per quedar-se el serrell baby fringe o baby bangs, un serrell molt més arriscat però no per això menys versàtil.

3698523

El serrell ultracurt es tracta d’un estil que va estar de moda en els anys 60 i 70, un pentinat que vam veure en dives com Audrey Hepburn.

3698456

El serrell baby bangs es caracteritza per ser molt curt, per sobre de les cella i es pot lluir recte, lateral, espès i fins i tot despuntat.

ñpliuQuin és l’avantatge d’apuntar-se al serrell? Que aporta un toc fresc i juvenil ressaltant les teves faccions, dissimula imperfeccions i embelleix els trets de gairebé tots els tipus de rostres.

ñpll

Tipus de serrell segons la forma del rostre

Rodó: El serrell t’afavorirà però intenta fugir dels talls rectes. En el seu lloc, aposta pels serrells desenfadats i desiguals. També afavoreixen els serrells de costat, bastant densos i en tallat  diagonal.

Ovalat: Aquest tipus de rostres poden lluir diversos estils de serrell ja que els seus trets són bastant versàtils. Recomanem serrells densos i amb cos.

Allargat: El serrell de costat i despuntat afavoreix aquests tipus de rostres. En realitat, els senten bé qualsevol tipus de serrell. Si vols lluir-ho recte, sempre a l’altura de les celles, mai més curt.

Quadrat: Els hi van be els serrells que arriben fins a la cella o els ladejats amb bastant cos per poder moure-ho d’un costat a un altre i així poder tenir major versatilitat en cada look. Fins i tot lluir-los amb la ratlla al mig.

baby bangs

Així que ja ho saps si vols estar a la ùltima apunta’t al serrell baby bangs i si no vols ficar la tisora, sempre pots apuntar-te a un de posar i treure 😉

      By StilGrup

 

Leave a reply