Trends Hair Colors 2017/2018

Trends Hair Colors 2017/2018

Avui al nostre blog us presentem els colors de temporada per aquesta tardor/hivern 2017/18, una tardor on tornen  colors clàssics amb més intensitat que mai.

Blond

 El ros sempre està de moda i prova d’això és que temporada rere temporada sempre acaba fent la seva aparició estel·lar en qualsevol de les seves versions. Aquesta temporada però els rossos freds es posicionen en la davantera.

roso

Pink blonde

És el rei de les tendències en el color del cabell per 2017-2018. Aquest to ros rosat està triomfant entre les celebrities.

pink ros

Bronde

Aquest terme és el resultat de barrejar les paraules “brown” (marró) i “blonde” (ros) Es tracta d’un to perfecte per les que no volen arriscar massa.

bronde

Coure, rogenc o “Ronce”

Un altre to protagonista ès el coure i el vermell rogenc en totes les seves versions. El mix entre el vermell i el bronze, també conegut com “Ronce”, seguirà sent el favorit per la seva calidesa i el delicat to vermell.

coure2 coure3

 

Metxes

Aquesta temporada tornen a ser tendència les metxes en les seves versions Balayage i Babylights .En tots dos casos, es busca aconseguir un efecte degradat que il·lumini el cabell amb tons rossos o caramel, depenen de la tècnica es buscaran contrastos suaus o més contundents.

2

Peach hair

No és ni ros, ni taronja ni pèl-roig, si no una barreja de tots ells. El cabell en to préssec està de moda i ja són moltes les celebrities que ho llueixen. Aposta per ell si tens la pell pàl·lida et quedarà genial!

peach

Marrons xocolata

Tornen els colors marrons amb intensitat. Si voleu una mica més de lluminositat per aquest color unes metxes en to mel seran una fantàstica opció.

xoco xoco5

 

Be doncs fins aquí els colors de tendència per aquesta temporada.

Si no tens clar quina és la millor opció per tu no ho dubtis passa pel nostre saló estarem encantades d’assessorar-t 😉

Fins aviat!!!

By StilGrup

Leave a reply