Colors Tendència Tardor/Hivern 2016

Colors Tendència Tardor/Hivern 2016

Avui al nostre blog us presentem els colors de temporada per aquesta tardor/hivern 2016, una tardor on tornen els colors clàssics amb més intensitat que mai. Apunta’t

Platí

raicesplati

El ros sempre està de moda i prova d’això és que, temporada rere temporada, sempre acaba fent la seva aparició estel·lar en qualsevol de les seves versions. Aquesta temporada mostrarà el seu costat més fred amb tonalitats platí extremes i estils més nòrdics.

Coure, rogenc o “Ronce”

coure2 coure3

Un altre to protagonista per aquesta tardor hivern 2016 serà el coure i el vermell rogenc en totes les seves versions. El mix entre el vermell i el bronze, també conegut com “Ronce”, seguirà sent el favorit per la seva calidesa i el delicat to vermell.

Xocolata intensa

xoco xoco5

La intensitat del color xocolata també serà tendència. Aquest to és perfecte per a les amants d’un look sexy i súper femení, queda be tant en to de pells fosques com de to mitjà. Si voleu una mica més de lluminositat per aquest color unes metxes en to mel seran una fantàstica opció.

Negre intens

negro2 negro3 negre
Un clàssic que torna!

Per a les fans dels tons foscos, el regnat de la negre intens torna amb força. Per descomptat, les que apostin per aquest color no han d’oblidar que la intensitat d’aquest to remarca i endureix les faccions.

Arrels naturals

raices2 raices-3

Una tendència que es manté, serà la de lluir la el cabell amb les arrels naturals, és a dir, fosques, i la resta del cabell en un altre color, però amb gracia i no de qualsevol manera, per això les mans dels professionals seran molt importants per portar aquest color amb un bon estil.

Bronde i les metxes balayage

balage2 swag9

Des que va arribar, en 2014, el bronde no ha perdut ni un polsim del seu protagonisme i segueix sent el preferit a l’hora de triar una coloració del cabell. Aquestes tècniques de coloració barregen els colors castanys amb els rossos, tenen un to particular, entre ros i marró, a més de ser molt natural i afavoridor, és ideal per a dones amb to de pell torrada.

Contrastos profunds

contrastes contrastrs2

Com t’adonaràs, no és gens nou, ja s’havia vist durant aquest any i no deixarà de veure’s en el 2016 , a més t’assegurem que encara prendrà més força. El Dip-dyed va en contra del corrent d’allò més natural, així que si t’agraden els contrastos forts en els colors de cabell, definitivament aquest estil és per a tu.

Tocs de llum en cabells foscos

tocs3

Aquesta temporada, les cabelleres fosques estaran més il·luminades per tocs de colors lleugers, sobris i discrets, especialment en cabells de llarg a mitjà. El resultat, d’aquest to sobre to, és un efecte molt natural de gran atractiu i perfecte per a aquelles dones que tenen el cabell fosc i no volen apostar per un canvi molt radical de color però sí volen donar un toc de lluminositat.

Be doncs fins aquí els colors de tendència per aquesta temporada.

Com has vist la intensitat serà la protagonista aquesta temporada així que no ho dubtis passa pel nostre saló, t’esperem per assessorar la teva intensitat 😉 .

Fins aviat!!!

By StilGrup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a reply