Be Fabulous

Be Fabulous

El tractament Be Fabolous és un tractament intensiu que farà que recuperis la vida dels teus cabells. Te moltes qualitats i virtuts com;

  • Protecció del color: Són molts els factors que poden provocar el desgast del color: l’exposició solar, l’ús diari d’assecadors i planxes, la calç de l’aigua… El Quaternio-22 és un principi actiu que ajuda a ralentir la pèrdua de color.
  • Reparació del cabell: Els processos mecànics i termals emprats diàriament amb els assecadors i el raspallat, els processos químics i mediambientals són els que erosionen el cabell. Amb el temps, el cabell es deshidrata, donant un aspecte fràgil i sec. La línia Hair Recovery està enriquida amb queratina hidrolitzada que repara i reconstrueix la fibra capil·lar, potenciat el cos i el volum del cabell.
  •  Lluentor: Un cabell mat i sec dóna un aspecte molt poc saludable. Aquest tractament conté Pantenol, un precursor de la vitamina B5 que ajuda a realçar la lluentor del cabell.
  • Anti-edat: Amb els anys el cabell perd consistència, volum i lluentor. A més, l’exposició excessiva als rajos UV poden provocar l’envelliment prematur del cabell. Aquest tractament conté vitamina I, un dels més potents antioxiantioxidantes que existeixen. Per això, es pot recuperar la vitalitat del cabell, aconseguir més volum i un aspecte visiblement més jove i radiant.
  • Hidratació: Rentar el cabell a l’excés o l’ús d’un xampú agressiu pot eliminar el greix natural del cabell, provocant una deshidratacion de la pell i el cabell. Molta exposició al sol, el vent o l’aire sec també produeixen els mateixos efectes. La hidratació és fonamental per mantenir un aspecte sa i jove. Aquests productes han estat formulats amb Betaína i Pantenol, compostos que s’empren sovint en formulacions cosmètiques pel seu gran poder d’hidratació.

Tot això ho podràs aconseguir amb Be Faboluos, a més aquest tractament requereix d’una anàlisi personalitzada dels teus cabells per identificar els processos específics que donaran els millors resultats.

Així que ja ho saps si vols lluir una fantàstica melena,  Be Fabolous t’ho posa fàcil i nosaltres també, vine i informa‘t!

revlon-be-faboulous

 

 

Leave a reply