Balayage, nova tendència en color

Balayage, nova tendència en color

El Balayage va començar com a tècnica de coloració per escombrar el color sense que fos tan agressiu com una decoloració i ha evolucionat fins a arribar a ser una tècnica d’il·luminació que per la seva forma d’aplicació i perquè es pot combinar amb altres tècniques, permet que aquesta sigui molt personalitzada i natural.

balayage2

Com diu el seu nom, Balayage hihgligt significa reflexos en el cabell. Aquesta tècnica francesa irradia llum d’una forma més natural. El color s’escombra des de l’arrel a les puntes aconseguint un look natural.

balayage3
Per tant, malgrat que no es tracta d’una novetat aquesta tardor/hivern 2015 serà sens dubte la temporada del Balayage,  ja què aquesta temporada el natural es porta més que mai.balayage5

Quina diferència existeix entre el Balayage i les metxes californianes? en el cas de les californianes, passem d’un to d’arrels i mitjans a un altre de mitjans a puntes amb una degradació per no tenir un tall entre to i to però pot ser amb un aclarat intens. En canvi, el Balayage permet una degradació més paulatina, a partir d’uns centímetres des de l’arrel fins a les puntes, obtenint un degradat progressiu i subtil.

balage
Es tracta d’una tècnica de coloració que deixa un resultat molt natural per això no hem d’aclarir el color més de dos tons.

balayage4

Sens dubte, el 2015 és l’any del Balayage.

Suma’t a l’última moda en coloració per al teu cabell i canvia de look.

Demana ja la teva cita al nostre salò i llueix l’última tendència en coloració.

By Stilgrup

Leave a reply