Swag. Un dels tallats tendència d’aquesta tardor

Swag. Un dels tallats tendència d’aquesta tardor

El Long Bob per molts mesos ha dominat les preferències de les dones que busquen un estil relaxat i innovador. Aquesta temporada però ens arribar el Swag que busca amb força desplaçar  al tan adorat Long Bob.

swag 4

El Swang és  un tallat pràctic, relaxat i fàcil de pentinar. Una de les principals característiques d’aquest estil  és la textura desenfadada de les metxes en diverses capes i en un serrell a l’altura de les celles. A més el cabell ha de guanyar moviment i volum. swag7

No és necessari l’ús de la planxa,  ja que la idea és que el cabell tingui un estil despentinat i relaxat. El serrell és indispensable en aquest tallat de cabell, ja que ajudarà a suavitzar les faccions i li donarà un toc juvenil al look.

swag3

Alguns dels avantatges del Swag és que es pot adaptar a qualsevol tipus de rostre, no requereix de molt manteniment i és fàcil de pentinar. Si tens el cabell laci per donar-li aquest efecte desenfadat i de moviment que ho caracteritza és fonamental el volum. Aplica productes específics per donar volum.swag
Si el teu cabell és arrissat evita el frizz usant una línia de productes que continguin olis hidratants, com shampoo, condicionador i productes d’acabats .swag8

Ja ho saps si vols un tallat de tendència per aquesta tardor optar pel Swag.

By Stilgrup

Leave a reply