Trend Woman. Primavera/Estiu 2015

Trend Woman. Primavera/Estiu 2015

Us informem dels estils més actuals per aquesta primavera/estiu 2015 que arrasaran a tot arreu.

Quant a tallats de cabell dir que exceptuant el NeoPunk la resta continuen amb les tendències de temporades passades però renovant-se en alguns tocs. Començem

Curt Garçon long

Segueix estant molt de moda per ser  un tallat que aporta molt estil i personalitat a la dona. La novetat d´aquesta temporada en quan a aquest tallat és que es renova  amb serrell. És un estil  ideal per rostres ovalats i faccions suaus.

bob Cortes-de-pelo-primavera-verano-2015-Elige-tu-estilo-pelo-cabello-corte-estilo-color-4

  Bob & Bob Long

És caracteritzat per ser més llarg davant que per darrere, sensual i pràctic és ideal per cabells una mica ondulats o amb gestos suaus. Tant la línia del Bob curt com el llarg continuaran sent tendència aquesta temporada

Cortes-de-pelo-primavera-verano-2015-Elige-tu-estilo-pelo-cabello-corte-estilo-color-2

 NeoPunk

Aquesta és la proposta més forta per aquesta temporada. Tallat  molt irregular, agressiu i super atrevit, ideal per a dones arriscades. Tant en curts com en llargs aquests tallats són per no passar desapercebudes.

 

punk-con-lados-rapados2013_1_Chumba_8_05_700 imagesCAX1BZ9F

 Long

El cabell llarg continua sent part de la tendència durant aquesta temporada malgrat la calor . Les melenes com quasi tots els estius apunta cap a estils més juvenil, amb serrell i caigudes molt més naturals. Com a novetat dir que el cabell perfectament llis ja no és l’última moda. L´estil surfero les ones i els rínxols tornen amb la finalitat d’aconseguir un look natural adaptat a les necesitats de l´estiu.

Cortes-de-pelo-primavera-verano-2015-Elige-tu-estilo-pelo-cabello-corte-estilo-color-7 flequillo Boho

La novetat més important aquesta temporada la trobem al color

SplashLight. La gran Novetat

El boom d’aquesta temporada al color és el Splashlight, que busca recrear l’efecte de la llum en el cabell. L´efecte que es busca és el del flaix d’una càmera de fotos al cabell. Pots triar un to més clar que el teu cabell o directament un altre color. Podria dir-se que el Splashlight és l´evolució de les metxes californianes. Tant les metxes californianes com la coloració Splashlights són perfectes per mostrar un look despreocupat i a l’última. Mentre que les metxes californianes el que s’aclareixen són les puntes per aconseguir un resultat “surfero” al  Splashlights consisteixen en una gran metxa transversal, aclarint una part de la cabellera d’extrem a extrem. Una tendència capil·lar arriscada  que no passarà desapercebuda! Sense dubtes, és el must de la temporada.

untitled VISUEL~1 jessica-biel-mechas

Encara que aquesta tecnica sigui la més actutal per aquesta temporada tindrem altres tendències de color que estarán molt presents

PLATÍ

Aquest estiu el ros platí tornar. És ideal per aconseguir un estil glamuros però s´ha de tenir en compte que per portar aquest color es necesita bons rituals hidratans i reestructurant. Si estàs pensant a tenyir-te el cabell de ros platí no descartis fer-te un bon tall per marcar estil.

rubio-platino0

 Coures

Aquests tons tornen a estar de moda, perquè donen molta llum al cabell. Són ideals per a les persones de pell clara, amb tons rosats o préssec.

looks-tendencias-primavera-verano-2014-moda-c-L-xZjKPH

 Puntes daurades

Els reflexos en les puntes vénen a simular l’aclarit del sol. Pots aconseguir-ho realitzant amb les metxes californianes en les puntes però aquesta temporada amb rossos més daurats.

daurats

 

I fins aquí el nostre Blog de tendència. Aviat ús informem en tendència masculina per aquesta temporada primavera/estiu, i altres.

StilGrup News

Leave a reply