Aquest Nadal Regala Bellesa, regala StilGrup

Aquest Nadal Regala Bellesa, regala StilGrup

Arriben les festes de Nadal i com sempre comença la recerca de regals. Els criteris aplicats en aquesta recerca és ampli i variat. Tots volem donar el regal perfecte als nostres essers estimats.

gift

Ara ja fa temps que vam descobrir que és podia regalar alguna cosa més que quelcom material. Vam descobrir que la qualitat moltes vegades supera la quantitat, per això molts de nosaltres vam començar a voler regala experiències. Les experiències tenen un valor afegit que el producte no conte per això regala experiències és transforma en una opció perfecta.

rega

StilGrup vol formar part d´aquesta opció amb experiència sensitiva per això t’oferim una amplia gama serveis/regals que segurament t´agradaran molt. Perque….

1525630_506292509488358_1316750416_n

En serveis d’estètica t’oferim:

  • Un toc de pròxim orient; exfoliació corporal amb sals del mar mort i tocs d’olis essencials. Repòs per absorbir nutrients i dutxa de sensacions, per continuar amb una hidratació corporal i relaxant.
  • D’essència hindú; massatge aryuvèdics complert amb olis essencials calents
  •  Desig asiàtic; massatge d’oli calent relaxant amb pindes d’herbes medicinals i aromàtiques.
  • Temps relaxant; comencem amb obertura del cos seguit de massatge d´oli calent amb essències aromàtiques. Tractament vibracional i energètic.
  • Haloterápia Califòrnia (Esalen):Reconcilia’t amb el teu cos, abandonat al desperta dels teus sentits amb un tractament sensorial, que combina la suavitat i la dolçor del massatge californià amb les propietat de la sal del mar mort i la luminotèrapia.

 2a4f7554f57d805641249315cad49b7a

En serveis de perruqueria t’oferim:

  • Vull estar guapa; xampú d’aromes essencials i tractament dels cabells a partir de diagnosi. Pentinar, maquillatge i manicura.
  • Acomiadament de solteres o casades. Tanquem el saló per tu i les teves amigues perquè sortiu radiants aquella nit. Oferim tractament d’aromateràpia capil·lar, tractament específic pel cabell, pentinar, manicura i maquillar. Copa de vi o cava i aperitius variats.

accesories-amazing-batman-close-up-cute-Favim.com-456823

 

A més si vols  fer o fer-te un Regal únic, també t´oferim ;

  • Mi Beauty Party. Tanquem el saló per tu en aquest temps podràs gaudir del nostres serveis estètics i de perruqueria. T´oferim; peeling corporal, tractament facial, tractament especial d’estètica, color, tractament dos amb tu, hidratació d´or líquid, capil·lar, tallar, brushing, maquillar, manicura i  pedicura. A més tindràs preparat un esmorzar complert  i a última hora aperitius amb cava.

0795 

I per últim si vols també tenim opció de targetes regals i Targetes serveis per fer-ho més al teu gust.

 IMG-20141218-WA0015 11880612_819315604852712_8765712548020986004_n

Així que ja saps per nadal regala experiències… Regala StilGrup

Leave a reply