Cabells de Tendència

Cabells de Tendència

Recollim les tendències en perruqueria comercial que estan trepitjant més fort aquesta tardor/hivern 2014/15

Mitges mides

untitled

Ni curt, ni llarg. Es porten les mitges mides, pentinades de forma natural, tipus Bob al estil de Taylor Swiff, que està arrasant en quant a imatge de tendència.

Melena desfilada Boho

Boho

Els llargs, es porten amb melenes per sota de les espatlles o més llargues, amb ones suaus, o  llises i amb serrells versàtils i modulables.

Melena midi llisa

extra2

 Lleugerament més llarga per davant que per darrere i amb volum en el clatell tornant als anys 60.

La ratlla al mig

raya
Si no saps com arreglar-te la teva melena llisa o ondulada ara pots apostar per fer-te la ratlla al mig. Torna al mig en recollits i en cues polides, també en melenes amb ones trencades i definides.

Serrell

flequillo
Els serrells segueixen de moda aquesta temporada i es porta en una gran varietat de versions. Els més actuals son els serrells més aviat llargs, amb algun despuntat suau. Es poden pentinar amb ratlla al mig o al costat

Pixie

pixie2
El tallat Pixie segueix estant molt de moda. És molt còmode i afavoridor.

Melena  straight

extra
Continua la tendència straight però ara més radical encara. Aquesta temporada la planxa serà imprescindible si vols estar a l´última, recorda d’utilitzar un bon aïllant tèrmic perquè el cabell no es resenti. Aquest extrallis el pots portar amb ratlla al costat o amb ratlla al mig.

Trenes

trenes
La trena continua sent la reina en tendència en la seva versió més lady, semirrecollides, recollides i barrejades en diferents textures, una bona opció per aquestes festes.

Recollits sesenters

reo

Elsrecollits anys 60 tornen a estar de moda amb maximoños de volums a la part alta.

Cues

cola
Aquesta tardor, les cues es reinventen amb cintes, rastes, dividides amb gomes, en seccions ,altes, molt pentinades o desfetes.

Ones

ones
La noves ones es marquen amb més textura que en la temporada passada, amb un toc de texturizador i de planxa per donar un toc folk.

StilGrup

Leave a reply