MOVEMBER

MOVEMBER

Movember (contracció en anglès de moustache, bigoti. i November, Novembre) és un esdeveniment anual en el qual els homes es deixen créixer el bigoti durant el mes de Novembre. La intenció és conscienciar sobre temes de salut de l’home com ara elcàncer de pròstata, el càncer de testicle, la depressió masculina, etc. També es recapten diners per ajudar dins de cada país a una o més institucions referents temes de salut masculina.

MOUSTACHE

El Movember va ser celebrat per primera vegada a Austrália l’any 2003 quan un grup de joves de Melbourne van tenir la idea de deixar créixer els seus bigotis per donar suport a un amic afligit de càncer de pròstata. Des de l’any 2000, la Fundació Movember començar a recol·lectar fons per destinar-los a la lluita contra el càncer de pròstata.

A partir de 2007, l’esdeveniment va començar a realitzar-se també a Canadá, Espanya, Estats Units i Regne Unit. A cada un d’aquests països, es recol·lecta diners destinats a una o més associacions per investigar sobre temes de salut dels homes.

Avui dia hi ha diversos països participants; l’any 2010 s’aconseguiren 447.000 participants i es recaptaren més de 52 milions d’euros destinats íntegrament a fundacions contra el càncer de pròstata i salut masculina.

 

LA FUNDACIÓ MOVEMBER

La Fundació Movember és l’organització global més important que aposta per canviar la cara a la salut de l’home.

La comunitat Movember ha recaptat més de €409 milions d’euros fins avui i ha finançat més de 800 programes en 21 països. Aquest treball està salvant i millorant la vida dels homes afectats pel càncer de pròstata i de testicles.

La Fundació Movember repta als homes a deixar-se créixer bigoti durant el mes de ‘Movember’  per generar conversa i recaptar fons vitals per als seus programes de salut masculina. Fins avui 4
milions de bigotis han crescut a tot el món, però no pararem de créixer mentre existeixin problemes seriosos per a la salut masculina.

——————————————————————————–

COM FUNCIONA:

CONCIENCIA

1. BIGOTIS

Movember repta als homes a deixar-se bigoti durant els 30 dies de novembre, canviant la seva aparença i amb ella la cara de la salut masculina. A l’octubre els Mo Bros es registren en Movember.com, i el dia 1 de Novembre comencen totalment afaitats el viatge, deixant créixer el seu bigoti.

2. CONSCIENCIACIÓ

Durant el mes complet, i de forma desinteressada, aquests homes generosos coneguts com Mo Bros, es converteixen de manera efectiva en anuncis errants i parlants durant 30 dies. A través dels seus esforços augmenten la conscienciació pels temes freqüentment ignorats sobre salut masculina, iniciant converses allà on vagin.

3. RECAPTACIÓ DE FONS

Una altra part essencial de ser un Mo Bro és la recaptació de fons per a la salut masculina. Els homes “donen” la seva cara i prenen part en aquesta carrera solidària, demanant a la seva família i amics que patrocinin els seus esforços.
Movember no és solament per a homes. Les dones de Movember són conegudes com Mo Sistas. Elles juguen un paper vital en l’èxit de Movember, recolzant i animant als homes de la seva vida a involucrar-se. Les Mo Sistas tambien poden participar registrant-se en Movember.com, recaptant fons i augmentant la conscienciació. En resum, les Mo Sistas fan el mateix que els Mo Bros, però sense bigoti. Més sobre les

Al final del mes, Mo Bros i Mo Sistas celebren la seva aventura amb Movember en una de les Gal·la  Partés oficials que se celebren a tot el món.

I per últim i per a tenir en compte dir que a més el bigoti és tendència aquesta temporada, aprofita i posa un Moustache a la teva vida.

Bogote-collage

            Stil Grup

 

 

Leave a reply