Prepara la teva pell per l´estiu

Prepara la teva pell per l´estiu

pell

La primavera és una època de canvis. Els dies de sol i de calor van augmentant progressivament i això incideix en el nostre ànim. Traiem de l’armari tota aquesta roba de colors i estiuenca i tenim més ganes de passejar i de sortir amb les nostres amistats.

Això suposa que passem més temps fora de casa, la qual cosa fa que la nostra pell pugui sofrir més del normal.

 ref-beauty-blinde-face

La nostra pell és una de les nostres, més preuades senyals d’identitat. Ja siguis bruna o de blanca, la seva neteja i cura diària han de ser una prioritat. La hidratació constitueix el factor clau, ja sigui mitjançant cremes especialment ideades per a això o olis corporals. Així mateix també hem de dur a terme una bona exfoliació i hidratació per gaudir plenament dels apreciats banys de sol.

sol
Mai has sentit això de «a la primavera la sang altera»? Doncs bé, això és produït per que el canvi d’estació també afecta al nostre cos. És en aquesta època on ens sentim més enèrgics i es produeixen certa alteració de les hormones, provocant un augment de les nostres emocions positives, la nostra alegria i fins al nostre optimisme. Però no tot és positiu, la primavera també ens porta alteracions en el somni, l’apetit i en les nostres relacions sexuals.

plat

Tot això es veu reflectit en la nostra pell, per la qual cosa et volem donar uns senzills consells perquè puguis cuidar-la.

Cuida la neteja de la teva pell, en aquesta època de l’any augmenta el pol·len de les plantes i l’aire està una mica més viciat (motiu pel qual també augmenten les al·lèrgies).

Utilitza les cremes adequades, si la teva pell està resseca pel fred de l’hivern, tingues molt en compte hidratar-la amb les cremes adequades per a això. Si, per contra, la teva pell és grassa, procura utilitzar cremes per controlar la secreció d’aquesta.

Protegeix-te del sol. És molt important que tinguis en compte la protecció del sol, amb el bon temps els rajos de sol són cada vegada més forts i la nostra exposició cada vegada major, no oblidis usar com a mínim un factor 15 de protecció solar.

Massage-Oil-BenefitsA StilGrup tenim diferents serveis que t´ajudaran en aquesta tasca de cuidar la pell per l´estiu. A partir d´un assessorament complert analitzarem que és el que necessita la teva pell per radiar aquest estiu.

Vine a fer-te un anàlisis gratuït, t´esperem

Leave a reply