La Barba els senta tant bé…

La Barba els senta tant bé…

La barba ‘raw’ o crua és una tendència que amb tota seguretat acabarà calant en breu entre el públic masculí. No és només perquè ha aparegut en diverses desfilades de grans modistes com Missoni o Etro, sinó que ja s’ha incorporat al perfil d’home que mostren els anuncis publicitaris. El més obvi és el d’Estrella Damm, el model del qual encarna a un bomber amb la barba molt poblada i cabellera curta. Aquest look dóna un aspecte salvatge i curiosament no «desaliñado». També apareixen models amb barba llarga en anuncis de cotxes.

 

barba barbas beard beards hombre man men hombres 5

La barba sempre ha estat un element molt masculinitzant. Des de sempre els homes que han adoptat la barba com a complement de la seva imatge han projectat una imatge o d´un home viril i masculí o un home còmode i/o practic que no vol «perdre el temps» amb els rituals d´afaitats.

Ara però podem parlar del triomf de la barba, en les passarel·les, al cinema, en la publicitat, la barba ocupa el primer lloc per a l’any 2013. La barba és tendència!

698

La barba s’està introduint en les primeres línies de moda amb molta força. Per fer-nos una idea del seu impacte actual només hem de mirar les propostes en les campanyes publicitaries com les de H&M o El Corte Inglés. Dues línies molt diferencials però que adopten aquest complement en el seu propi estil.

La barba en assessoria

La barba és un símbol de masculinitat, una característica que diferencia als sexes. El primer a tenir en compte a l’hora de decidir-se per deixar-se barba és definir el tipus de rostre: el més comú, entès com el tipus quadrat, es caracteritza per un front ample amb pòmuls pronunciats i barbeta estreta: per a ells, la perilla és una bona opció, ja que dóna una imatge de cara una mica més allargada. Els rostres rodons poden jugar amb el disseny del pèl per estilitzar-se: barba definida, rodona i a l’altura de la mandíbula.

63

També estan els rostres que conformen una espècie de triangle invertit: front i pòmuls amples, barbeta allargada i punxeguda, els quals, sens dubte, es veuran afavorits per la barba més completa, però això sí, ben perfilada i afaitada en la part del coll i les galtes. I el rostre ovalat? És el més proporcionat en faccions, el que més repertori de barbes admet. El mateix pot beneficiar-se d’una barba espessa que d’una altra curta i delimitada.741

Sigui el que sigui el tipus de barba triada, el secret per portar una barba perfecta és que aquest ben definida i cuidada.

 

 

 

 

Així que home ja ho saps en aquest 2013 ja no hauràs de preocupar-te per afaitar-te tots els matins per lluir jove i prolix, ja que la barba, i la barba llarga i abundant, s’ha convertit en la principal tendència de moda per als homes.

852

Leave a reply