Per Nadal regala experiències

Per Nadal regala experiències

 

Arriben les festes de Nadal i com sempre comença la recerca de regals. Els criteris aplicats en aquesta recerca és ampli i variat però tots coincideixen en un; volem donar el regal perfecte als nostres  estimats.

Fa temps que vam descobrir que és podia regalar alguna cosa més que quelcom material. Vam descobrir que la qualitat moltes vegades supera la quantitat, per això molts de nosaltres vam començar a voler regala experiències. Les experiències tenen un valor afegit que el producte no conte per això regala experiències és transforma en una opció perfecta.

1017205_404526189664991_1946742058_nStilGrup vol formar part d´aquesta opció amb experiència sensitiva per això hem ideat una amplia gama serveis/regals que segurament t´agradaran molt. Pots triar entre;

 

Un toc de pròxim orient; exfoliació corporal amb sals del mar mort i tocs d’olis essencials. Repòs per absorbir nutrients i dutxa de sensacions, per continuar amb una hidratació corporal i relaxant.

IMG_20130322_090245D’essència hindú; massatge aryuvèdics complert amb olis essencials calents.  

Desig asiàtic; massatge d’oli calent relaxant amb pindes d’herbes medicinals i aromàtiques. 

Temps relaxant; comencem amb obertura del cos seguit de massatge d´oli calent amb essències aromàtiques. Tractament vibracional i energètic.

IMG_20130322_085345

Haloterápia Califòrnia (Esalen):Reconcilia’t amb el teu cos, abandonat al desperta dels teus sentits amb un tractament sensorial, que combina la suavitat i la dolçor del massatge californià amb les propietat de la sal del mar mort i la luminotèrapia.

Vull estar guapa; xampú d’aromes essencials i tractament dels cabells a partir de diagnosi. Pentinar, maquillatge i manicuraIMG_20130322_085935

A més si vols  fer o fer-te un Regal únic, també t´oferim ;

Mi Beauty Party. Tanquem el saló per tu. En aquest temps podràs gaudir del nostres serveis estètics i de perruqueria. T´oferim; peeling corporal, tractament facial, tractament especial d’estètica, color, tractament dos amb tu, hidratació d´or líquid, tall amb assesorament, brushing, Make up, manicura i  pedicura. A més tindràs preparat un esmorzar complert  i a última hora aperitius amb cava. 

IMG_20130322_085707

Acomiadament de solteres o casades. Tanquem el saló per tu i les teves amigues perquè sortiu radiants aquella nit. Oferim tractament d’aromateràpia capil·lar, tractament específic pel cabell, pentinar, manicura i make up. Copa de vi o cava i aperitius variats.

I amb tots aquest serveis/regals esperem poder ajudar-te a trovar el teu regal especial.

1390535_489150927869183_1767091312_nPer més informació:

StilGrup. Tel. 973354691

Email; info@stilgrup.cat

Leave a reply