Estils de pasarel.la

Estils de pasarel.la

Avui farem un recull d´algunes de les tendències femenines de pentinats de cabell que han desfilat per les pasarel·les tardo-hivern 2013, 14. Comencem..

Un dels estils més folklòrics ens arriba de la mà del dissenyador Bruno Magli amb la Trena al voltant del cap. La idea és genial si necessites una alternativa elegant i ràpida, és una resposta romàntica que va perfecta amb els rostres triangulars i ovalats.

Fotos-editor-Rocio3-1024x614

Recollit estil Vintage. Per als estilistes de Dolce & Gabbana va ser la seva proposta fa tres temporades. Des de llavors aquest estil s’ha guanyat molts adeptes i és una aposta segura per a la propera tardor. La personalitat d’aquesta recollit és diferent a la trena al voltant del cap ja que requereix un estil molt més clàssic i barroc. En aquest recollit el maquillatge ha de ser molt subtil, però si tens els ulls petits, ressalta’ls amb una línia negra i intensa.

Fotos-editor-Rocio-030-1024x576

Una altra de les propostes va ser amb la que Anna Sui va presentar la seva col·lecció per al 2013-14 a Nova York. Realment una aposta molt actual per les festes d´aquest hivern.

Fotos-editor-Rocio-0161-1024x614

Serrells XXL. Aquest tipus de serrell és radical i irreverent, creiem que poc pràctic si vols veure el que tens davant però va ser una aposta vanguardista d´ Angelos Frentzos. La idea és la de cobrir el rostre en la seva totalitat. Si t´agrada i vols poder caminar tranquil·la pots optar per portar-lo lleugerament amb ratlla al costat cobrint la meitat del rostre.

Fotos-editor-Rocio-0031-1024x576

Si t´agraden els serrells llargs però aquest estil el trobes excessiu pots optar per la línia llarga talla L, continuar estant molt de moda. A més ara la posticeria t´ho facilita ja que hi han al mercat tot tipus de serrells per posar i treure quan ho necessitis.

Fotos-editor-Rocio-0131-1024x614

La Cua. Una cua és l’opció perfecta per a qualsevol dia en el qual no tens temps. La de cavall sembla una de les millors opcions per als propers mesos. És una bona alternativa per gaudir d’un pentinat senzill i elegant. Aquest estil l´hem vist a les passarel·les de la mà de John Galliano, Ralph Lauren o Moschino, si vols pots afegir una mica de volum per aconseguir un encant més sofisticat.

1359112627_1

Cabell amb rínxols grans i/o amb efecte encrespat. Molts dissenyadors s´han deixat seduir per aquest estil voluminos. Ja sigui amb ratlla recta, central o diagonal els rínxols grans i els efectes encrespats están de moda.

Fotos-editor-Rocio-0121-1024x614

I per últim els pentinats efecte mullat i brillant son una de les tendències per aquesta tardor hivern. Aquests estils a atret l’atenció de grans marques com Prada, Marni o Balmain.

Fotos-editor-Rocio-006-1024x614

Bé i fins aquí el nostre recull de pentinats per aquesta temporada. Aviat et mostrarem els tallats tendència tant masculí com femení. Fins aviat

 

 

 

 

 

 

Leave a reply