Massatges amb olis essencials

Massatges amb olis essencials

Els massatges aromàtics amb olis essencials s’utilitzaven molt temps enrere de manera habitual en l’Índia, Xina i molts altres països.

 

96dbb01f4d51a6606fd6926bb737af21

Està científicament demostrat que els massatges actuen beneficiosament sobre el sistema circulatori, limfàtic, i sobre els músculs i glàndules.

Els olis essencials reforcen els efectes del massatge de manera significativa alliberant toxines, incrementant el flux sanguini i limfàtic. Al estar constituïts per molècules minúscules travessen totes les capes de la pell saltant al torrent sanguini i desplegant les seves beneficioses propietats.

a52e66b49697837338c0ebaf0ad0de2d

El massatge amb olis essencials és un d’aquests petits grans plaers que afecta tant al nostre cos com a les nostres emocions, ja que mentre ho rebem, al nostre entorn ens embriaguem amb els seus aromes, que posseeixen propietats beneficioses per al nostre cos i ment.

a8021aaf455d4e7053651d0b912c7b72

 Un món de plaers

Els massatges es poden utilizar per diferents finalitats des de alleugera tensions, eliminar toxines o recuperar la vitalitat i recarregar l´energia, passant pels tonificants i reafirmant. Estimulen la circulació sanguínia, milloren la respiració o alleugen les contractures.Massage-Oil-Benefits

 

L’activitat diària i la vida frenètica ens impedeixen gaudir de calma i tranquil·litat. La solució està en prendre un respir després d’un dia dur. Oblida’t del rellotge i submergeix-te al plaent món dels massatges. Reserva hora, tria el tractament que desitgis i deixa’t seduir per mans expertes. Acabaràs amb l’estrès, tonificaràs la pell, et delectaràs els sentits i a més, augmentarà la teva autoestima.

 

 

Relaxa’t i gaudeix amb tots els sentits; 

A StilGrup pots trobar una extensa varietat de massatge amb olis essencial amb diagnosi personalitzada. Una il·luminació suau, música relaxant, espelmes perfumades, olis essencials i unes mans expertes són els elements necessaris per aconseguir la calma total.

7fc6cc4260156e0a9c9a4f994cad309bLes nostres propostes son;

 

Un toc de pròxim orient: exfoliació corporal amb sals del mar mort i tocs d’olis essencials. Repòs per absorbir nutrients i dutxa de sensacions, per continuar amb una hidratació corporal i relaxant. 

D’essència hindú: massatge aryuvedics complert amb olis essencials calents. 

Desig asiàtic: massatge d’oli calent relaxant amb pindes d’herbes medicinals i aromàtiques. 

Temps relaxant: comencem amb obertura del cos seguit de massatge d´oli calent amb essències aromàtiques. Tractament vibracional i energètic.

Haloterápia Califòrnia (Esalen): Reconcilia’t amb el teu cos. Desperta els teus sentits amb un tractament sensorial, que combina lasuavitat i la dolçor del massatge californià amb les propietat de la sal del mar mort i la luminotèrapia.

IMG_20130322_090245

A més al nostre saló també trobaràs l´aromaterapia capil.lar… T´esperem

Leave a reply