Al estiu cuida el teu cabell.

Al estiu cuida el teu cabell.

Amb l´estiu arriba la calor i el bon temps i amb això les ganes de sortir de casa i passar llargues hores al exterior. Una de les coses que més ens agrada a l´estiu és anar a la platja i/o a la piscina a fer més lleugera la calor. Hem de pensar però que això que tant ens fa gaudir pot resultar  perillós tant per la nostra pell com pel nostre cabell ja que potencia l’aparició dels anomenats agressors externs del cabell. D’entre aquests agressors, els més importants són l’aigua salada, el clor de les piscines i els agents atmosfèrics (el sol), avui parlarem de com protegir el nostre cabell d´aquets agents.

El sol i l´aigua del mar son molt saludables. A grans trets podem dir que l’aigua de mar, per exemple, té una gran quantitat de beneficis gràcies a la gran quantitat d´oligoelements que té; com el zinc, el iode o el potassi. El sol per la seva part és font de vida a la Terra. beach-beautiful-blue-girl-joy-life-live-ocean-sand-sea-sky-summer-summertime-sun-waves-Favim.com-792702Sense sol no existirien les plantes les quals son la font d’oxigen i aliment per a la resta dels éssers vius. Per als humans el sol és a més imprescindible per formar la vitamina D, doncs cap aliment la proporciona en suficient quantitat.

Deixant els beneficis d´aquets elements per altres espais més especialitzats el que nosaltres volem tractar avui és l´altra cara de la moneda ja que per al cabell no son tans els beneficis que otorguen. Per una banda l’aigua del mar altera tant la càrrega estàtica com les propietats elàstiques del cabell, disminuint el seu moviment i tornant-ho fràgil i trencadís.El sol, per l´altra banda, amb els seus rajos ultraviolats produeixen un efecte que altera seriosament les propietats elàstiques del cabell que es manifesta en un procés semblat al d’una decoloració química suau.

hot-beach-beauty-bikini-Favim.com-637448

 

Perquè el cabell no pateixi en excés aquesta estació val la pena pendre algunes precaucions. Aquí van alguns consells;
Abans de prendre el sol o de banyar-nos a la piscina o a la platja, convindria prendre una sèrie de mesures preventives per evitar que el nostre cabell es deteriori, per aixó la major part de les marques de perruqueria professional treuen al mercat una sèrie de productes específics per a l’estiu; com son els sprays amb protecció, els xampús amb filtre solar o les mascaretes protectores.

 

Nosaltres aquest estiu et recomanem l´spray d´oro fluido, Sahara..untitled (5)

És un spray sec d´alt rendiment que protegeix, millora i manté la bellesa del cabell a l´estiu. La seva fórmula inclou un nou complex de filtres solars, que proporcionen àmplia protecció contra els rajos UVA/B, oli de Jojoba i Vitamina I, l’acció antioxidant de la qual protegeix dels efectes nocius dels radicals lliures.

 

pack-poolsea-champugel-invisible-

Un altre dels productes estrella de l’estiu són els xampús amb filtre solar. Nosaltres recomanem Pool & Sea de Revlon  xampú acondicionador intens que disposa d’una fórmula única amb agents condicionadors i filtres UV que protegeix l’estructura i el color del cabell, és ideal per al clor de les piscines però també actua en la platja i el sol. Pool&Sea és l’única marca creada específicament per protegir el cabell dels efectes nocius del clor i l’aigua salada, amb la qual gaudiràs al màxim de la vida submarina.

 

Per cert si portes el cabell amb color és aconsellable que, abans de sortir de vacances, ho enfosqueixis una mica, ja que amb el sol i els efectes del clor i la sal, aquest es va aclarint cada vegada més.

beach-beautiful-book-girl-Favim.com-837039

 

 

Així que evita, en la mesura del possible, tota exposició gratuïta al sol durant molt temps. Si ho has de fer pots cobrir el cabell amb un turbant, una gorra, un mocador o algún altre accesori de tendencia.

 

 

Després del bany és recomanable especialment si ha estat a la platja, t’esbandeixis el cabell amb abundant aigua tèbia o, millor, freda, ja que les restes de clor i sorra tendeixen a ressecar-ho. Desprès renta el teu cabell amb un xampú específic  i aplicar una mascareta nutritiva.

 

beauty-bikini-blonde-brunette-Favim.com-838964Evita l’assecador. Deixa que s’assequi a l’aire lliure no tornis a recollir-ho fins que estigui completament sec.

 

 

I fins aquí les nostres recomanacions per cuidar el teu cabell aquest estiu per ùltim recorda

beach-cool-free-freedom-Favim.com-772601

 

 

 

Gaudeix l´estiu!!

Leave a reply