ENS PRESENTEM

ENS PRESENTEM

 

Som la Sònia i l´Anna Moreno i som les creadores del projecte Stilgrup.
Ens presentem com dues dones emprenedores , dinàmiques i actuals, amb grans motivacions i carregades de reptes professionals que volem anar aconseguint poc a poc. Per això hem creat un saló diferent.

SilGrup és una idea, és un somni, és un espai obert, és aire fresc, és un regal.

 

StilGrup esta dividit en dues línies d´acció; una dirigida al benestar on a més d´atendre les necessitats estètiques convencionals del món de la perruqueria i l´estètica també pots trobar un espai on gaudir de tractaments dirigits al teu benestar. I l´altra línia és la de moda i tendència

El nostre saló te diferents particularitats però la més revolucionaria és la de maridar tractaments energètics, relaxants, de spa, etc, amb la perruqueria. Això ho fem amb els nostres serveis especials i acompanyant tot el ritual de rentacaps amb aromateràpia. La nostra ambició és que el temps al nostre saló sigui un plaer pels sentis, per això també obrim a la cabina un espai on puguis regalar-te temps per tu. Allà hem volgut introduir tècniques orientals com els massatges aryuvedics, tractaments d´alep o tractaments amb terres del mar mort entre altres.

L´altra línia d´acció, com hem dit, és la de moda i tendència. Per mantenir un bon nivell, tant nosaltres com el nostre equip, estem en continua formació.

La nostra activitat és molt dinàmica i te la virtut de ser quelcom viu, per això a més d´estar al dia en les tendències de perruqueria i estètica també estem actualitzades en quant a disseny, moda, musica, art, i tot allò relacionat.

Al nostre saló està format per un equip altament qualificat professionalment i que tenen grans dosi d’inquietuds i creativitat. Ells son; l´Olga Castillo, la Cristina Martinez, la Fina Prats i el Joel Puig. Sempre estaran a la teva disposició per ajudar-te a trobar-te be amb la teva imatge. Sabem que la imatge és un pont amb el mon exterior que reflexa com un es viu interiorment. Quan interiorment et sents be això es mostra en la relació amb l´exterior, per això mimem el que els nostres clients surtin del saló contents amb la seva imatge. A StilGrup t´ajudarem amb diferents assessories per trobar allò que més t´afavoreix.

El nostre saló te un disseny estètic molt actual. Per la decoració del espai hem comptat amb una gran arquitecta d´interiors, l´Urgell Navarro. Ella ens ajudat a crear espais per la comoditat dels nostres clients. La nostra presentació comercial també ha estat molt mimada amb la col·laboració de la dissenyadora gràfica Laura Pal.

I de moment la nostra carta de presentació ja està acabada. En aquest espai t´anirem informat de totes les novetats de StilGrup i de les tendències més actuals. No t´ho perdis!

No pots afegir temps a la vida però sí vida al temps…

Fins aviat!

 

 

Leave a reply