Per les Altures

Per les Altures

 

Els tallats de cabell per a home aquesta temporada destaquen per ser desenfadats i amb volums extrems és per això que el clàssic tupè tornir a ressorgir pentinant amb gran força els caps dels homes, amb una petita variació, que ja no són tan estàtics com avanç si no més aviat, amb molt volum i caiguda lliure.

lesdoit-men-hairstyle-trends-2013-07

 

 

 

 

 

 

 

Aquest tupes s´han de pentinar amb volum i, si es vol, es pot acompanyar amb patilles llargues i poblades ,per donar aquest toc canalla i informal que tant ens agrada i que ve disposat a triomfar aquesta temporada.

jld2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És pot optar pecortes-de-pelo-verano-hombrer l’efecte mullat que el podrem aconseguir amb productes de fixació i acabat com el Firm Hold Styling de American Crew, o amb l´ajuda de la cera Fiber també de American Crew que ens aportarà volum i ens ajudarà a mantenir el tupè ben alt.

Aquets productes ens asseguraran fixació sense perdre massa flexibilitat que és el que demanen aquest estils, així com un efecte natural  per això també hem de donar tocs d’assecador perquè el pentinat aguanti més temps.

 

images (2)

Tupes molt alts, desenfadats i amb caiguda lliure, rapats degradats als laterals per marcar amb gran precisió, un tallat de cabell que estilitza més el contorn del rostre i el look d’un home masculí però modern alhora.

cortes-de-pelo-verano-2013

 

 

 

 

 

Pels més atrevits poden optar per jugar amb versions de canvis de textures molt pronunciats com rapats o afaitats laterals i de nuca i deixar el tupé molt  llarg.tupes-para-verano-2013

 

199506_10151179572592908_1934878923_n

Així que nois, ja ho sabeu, aquest estiu per estar a l´ùltima podeu optar pel Maxi tupé. Un tallat molt carregat i amb volum extrem que encara que va una mica en contra del que veiem a l’estiu per les altes temperatures, és un increïble encert pels vostres estils del dia a dia.

jld-1

Leave a reply